Spinmatic Injects Content karo BetFlag Italia Casino
toto

Spinmatic Injects Content karo BetFlag Italia Casino

B2B pangembang lan supplier isi casino Spinmatic wis announced kemitraan isi anyar karo BetFlag kanggo pasar game Italia. Loro-lorone perusahaan bungah Totobet HK babagan kesempatan kanggo nggedhekake jangkauane ing pasar Italia sing wis dadi pusat minat operator lan pemasok ing saindenging papan. Mung dina iki, Play’n GO negesake ekspansi ing pasar kanthi ndhaptar SKS365 .

BetFlag Entuk Peningkatan Konten Liyane saka Mitra Terpercaya
Saiki, Spinmatic bakal bisa nggawa portofolio sawijining slot lan miwiti karo BetFlag casino. Ngomentari kesempatan iki, manajer proyek kasino BetFlag Laviero Saganeiti ujar:

Senadyan perusahaan enom, iku jeneng banget kondhang ing industri gambling online. Kita seneng banget nampa wong-wong mau ing situs kita lan manawa Demo Slot pangguna bakal seneng game.

Manajer proyek casino BetFlag Laviero Saganeiti
Kabar kasebut uga ditampa dening direktur manajemen Spinmatic, Norbert Mathies, sing ujar manawa perusahaan kasebut minangka perusahaan sing enom lan cepet berkembang sing nggawa pengalaman game kanthi kualitas apik kanggo pemain Italia. Pengalaman sing padha yaiku sing disenengi lan disenengi para pemain Italia.

“We ngerti pasar iki banget uga, lan malah sawetara judhul fokus ing topik padha tansah goleki, kayata dewa kuna lan tema klasik,”Mathies terus. Spinmatic duwe Pengeluaran SDY macem-macem game sing wis dikembangake sajrone pirang-pirang taun, kanthi mayoritas fokus ing bagean bingo, kacilakan, scratchcard, lan slot.

Dadi, Spinmatic nggawa judhul kayata El Fuego, Mr Hat: Before the Sunrise lan Mr Hat: Sunshine, Cosmomix, Code 243-0, lan liya-liyane. BetFlag Casino wis mbangun isi sawijining methodically karo Kajaba saka partners dipercaya.

Bubar, perusahaan gabung karo panyedhiya Malta solusi casino urip, Religa , kanggo njupuk tawaran isi sawijining langkah luwih. Stakelogic uga gabung karo BetFlag kanggo ngirim konten lan suite slot klasik lan video dhewe.